Náš rodinný koncept moderního vietnamského bistra rozdává radost svým zákazníkům již více než 8 let. Objev i ty náš návod na štěstí a přidej se do naší rodiny a provozuj úspěšný a oblíbený koncept banh—mi—ba s námi. Se vším ti pomůžeme, zajistíme potřebné kroky pro start i rozjezd a tobě předáme hotovou pobočku na klíč nebo zavedenou pobočku s historií.
již úspěšně rosteme
a fungujeme na trhu
napříč ČR a SK, expanze do dalších zemí je také v procesu
v porovnání s dalšími koncepty je návratnost investice až 2x rychlejší
Jsme moderní vietnamský street food a našim posláním je zdravý životní styl, který přinese radost a štěstí. Naše jedinečné receptury toho nejlepšího z Vietnamu si v průběhu posledních let oblíbili desetitisíce spokojených zákazníků a jejich počet stále roste.
Naše pobočky naleznete na hlavních třídách, v rostoucích čtvrtích ale také třeba na letišti v Praze, na hlavním nádraží v Praze, nebo na Slovensku. Neustále rosteme a i Vy můžete být u toho.
Spokojený franšízant je klíčem i k naší spokojenosti a proto děláme vše proto, aby naše spolupráce byla dlouhodobě úspěšná. Vyhledáme Vám lokalitu (aktuálně máme několik k dispozici ihned), připravíme projekt, zajistíme realizaci, pomůžeme s náborem zaměstnanců, realizujeme školení a start nové pobočky včetně marketingové i obchodní podpory. Od Vás naopak očekáváme osobní angažovanost, finanční investici a ochotu učit se novým věcem. Zkušenosti s restauračním provozem nejsou podmínkou.
Výše celkové vstupní investice se pohybuje kolem 5 mil. Kč v závislosti na typu provozovny. Součástí investice je vstupní poplatek, školení zaměstnanců, příprava projektu a realizace pobočky i prvotní náklady před otevřením restaurace.
Následné měsíční poplatky jsou od 5% franšízový poplatek a 2% marketingového poplatku.
Společnost Lagardere Travel Retail v Česku provozuje několik světových franšízových značek a také několik lokálních franšíz. S BMB spolupracujeme již 2 roky a máme velmi pozitivní zkušenosti. Díky jejich podpoře, silné značce a know-how jsme úspěšné rozšířili nás byznys na 2 pobočky (letiště Václava Havla a Hlavni nádraží v Praze) a těšíme se na další spolupráci a společné projekty.
Jakub Bureš – Chief Operating Officer Food Service
Zkušenosti z gastro byznysu jsou výhodou, ale v žádném případně nejsou podmínkou. Náš provozní a školící systém je vypilovaný do posledního detailu a proto podnikání s námi zvládne opravdu každý. Nejenže Vás vše naučíme, ale budeme Vám také po celou dobu spolupráce neustále k dispozici.
Samozřejmě. Jako silná a stabilní značka máme dveře otevřené do velkého množství obchodních center i jiných zajímavých míst, které jsme připraveni Vám prezentovat a nabídnout. Vždy máme v přípravě několik lokalit a v případě domluvy je tedy otevření nové pobočky možné v rámci několika měsíců. Nejen že Vám pomůžeme s výběrem a zajištěním prostor, ale také Vám přesně spočítáme finanční plán a nastavíme individuální postup pro získání co nejrychlejší možné návratnosti. Otevřít pobočku je možné na hlavních místech měst s více než 50 000 obyvateli.
Obecně dělíme naše pobočky do čtyř variant: stánek, obchoďák, high-street restaurace. V obchodních centrech lze otevřít malou pobočku formou stánku na chodbě či běžnou jednotku v jídelní části obchodního centra. Další možností je malá restaurace na frekventovaných místech a na hlavních ulicích. Poslední variantou je forma velkého bistra s větším množstvím stolů, které se více podobná běžné restauraci. Forma restaurace může být umístěna v čtvrtích a sousedstvích, kde je koncentrováno velké množství obyvatel z naší cílové skupiny.
Minimální investice do pobočky závisí především na její velikosti a lokalitě. Obecně lze počítat s investicí od 3 do 7 milionů korun. Součástí této částky jsou všechny poplatky a náklady včetně úvodních nákladů na otevření.
Máme kompletní zásobovací systém včetně smluvních dodavatelů, díky kterému budete mít nejen zajištěné kvalitní zásobování, ale také získáte ty nejkvalitnější možné suroviny za výhodné ceny, díky naší široké odběrové síti.